Join our TELEGRAM channel, where we share the best ads, latest news and important information!

profile img
alert icon
Attention!
alert icon
You can use your login details, your profile and your uploaded credits on all (9) RED-LIFE advertising sites. You can find the language (page) selection at the top of the website!

Join our TELEGRAM channel, where we share the best ads, latest news and important information!

Verified and recommended
Verified and recommended

@emmaklein profile

Our member (advertiser) offering a job who joined us 8 years ago
emmaklein
Emma Klein
@emmaklein
Admin
Member from: 2016-12-03
Contact details available
0
posted ads
142
forum comment
Contact details of the advertiser
Phone number
+49157334
Request
Website
red-life.
Request
Detailed information
Report
Languages spoken:
 • Czech
 • Hungarian
 • German
 • Romanian
 • Slovak
 • English
Offers work here (country):
2024-06-03
18:14:13
Erotikus munka fórum
Szerintem sokkal jobban jársz ha nem posztolsz többet az említett hölgyekről (neveiket ki cenzúráztuk). Segítek: személyiségi jogok... Az h ki mit hirdet akár nálunk vagy más hasonló hirdetőoldalakon is az ő dolguk. Megemlíteném hogy a RED-LIFE hálózatba 8 nyelven 12 hirdetőodlal tartozik és konkrétan van nemzetközi ********** ) verziónk, ahol kifejezetten színes a kínálat, akár dubai, kuwait és sok más országból is. Ezen kívül hozzánk tartozik a legnépszerűbb angliai hirdetőodlal is, ahol 90%-ban angliai de akár írországban, vagy amerikában kínált munkák is elérhetőek.
2024-05-31
14:08:55
Erotikus munka fórum
Szia, Dubai és Kuwait munkaajánlatok voltak, vannak és lesznek az oldalon. Ezek nem túl gyakoriak és általában apróhirdetést adnak fel, igy a főoldalon ke keresd őket. Azt kell tudni róla, hogy amíg svájc, németország, stb legális és problémamentes, addig 1 kuwaitról ez messze nem mondható el. Dubai más story, ott bőven megy a üzlet, de egyrészt nyelvtudás kötelező, másrészt induló tőke a kiutazáshoz, harmadrészt nyilván a TOP lányok tudnak csak érvényesülni és kijutni. A svájcba készülő - dolgozó lányok alapvetően nem beszélnek nyelveket, és induló tőkével sem rendelkeznek - ami az erre szakosodott kisbuszos cégek nagy számát is generálja.
2024-02-23
18:30:58
Erotikus munka fórum
Kedves Diana, Üdvözlünk a közösségben. A [b]hasznos rovatban[/b] (menu) megtalálod a összes kérdésedre a választ. Sajnos vagy nem.. a szabályozások változnak nagyon sűrűn, így semmiképpen ne vedd 100%-os információnak sem azt amit itt olvasol se azt amit majd mások osztanak meg veled privátban. Az általános információk az erotikus munkákkal kapcsolatban elérhetőek a hasznos rovatban, ezek évtizedek óta működő dolgok, szóval nagy általánosságban biztosan kitisztul a kép előtted. Azt javaslom hogy jelentkezz egy lehetőleg ellenőrzött minősítésű hirdetőhöz aki ausztriában kínál munkát és vele egyeztess az aktuális osztrák feltételekről.
2024-02-22
15:02:45
Erotikus munka fórum
Kedves Lara, Tőled sem kaptunk jelentést:) Ha 'már itt is sok a csaló', akkor vajon mi akadályoz meg hogy akár egyet is jelents nekünk kivizsgálásra? Megkérlek hogy tedd meg, utánanézünk a illetőnek! Minden hirdetőt rangsorolunk és 3 jelvénnyel különböztetünk meg (ellenőrzött, nem ellenőrzött, ajánlott) - amiről bővebben az oldal szinte minden részén olvashattok de főleg a GYIK-ban (menu). Számtalan módon szűrjük a csalókat, és a hirdetőket rangsoroljuk, monitorozzuk folyamatosan. Soha semmilyen tartalom nem kerülhet ki az oldalra anélkül hogy azt adminisztrátoraink ne elemezzék ki azt a lehető legmélyebben. Ebben páratlan a RED-LIFE, mivel ilyen szűrést - ellenőrzést még csak megközelítőleg sem végez más hirdetőoldal Magyarországon (de sajnos egész európában sem). Ettől függetlenül 100%os ellenőrzés nem létezik, így minden jelentkezésnél érdemes előbb felvenni a kapcsolatot a hirdetővel és 'körbeszimatolni' hogy életszerű e a kommunikációja, válaszai, stb.
2024-02-22
14:53:53
Erotikus munka fórum
Kedves Kincsi87, Tisztelettel írom a posztot, ne vedd semmilyen szinten sértésnek. 2017 óta tag vagy nálunk, ami publikus információ, illetve az is hogy rengeteg munkaajánlatra jelentkeztél már. Tehát nyilvánvalóan aktív felhasználója vagy az oldalnak. Azt viszont ki kell mondani hogy sem nekünk sem más hirdetőodlalnak az ég világons emmilyen befolyása nincs arra hogy valakit fogadnak e vagy nem - eltűnnek e v nem... Ez teljesen független bármilyen hirdetőoldaltól... Elhiszem neked, hogy megtörtént, sajnos van ilyen. Azt javaslom, jelentsd nekünk az esetet a JELENTEM gomb segítségével ami megtalálható minden hirdetésben. Mivel ezt eddig nem tetted meg, igy az 'átverés erről az oldalról' picit erős fogalmazás - szerintem... Másrészt a hirdetőnek is megvan a joga - lehetősége - akarata arra hogy kinek válaszol vagy nem. Ennek számtalan oka lehet, viszont én azt javaslom ne a jelentkezési lap formáját válaszd ami lassú, hanem az összes kiemelt hirdetésben elérhető telefonos elérhetőséget - így pillanatok alatt lezárhatod a jelentkezés folyamatát igen v nem válaszzal.
2023-09-25
19:22:45
Erotikus munka fórum
Kedves Lyna96, Örülök hogy a hasznos rovatunkat ilyen sokan olvassák, szívesen készítünk nektek ingyenesen tájékoztatókat:) Megkérlek hogy az emelt szintű beírásokat és a személyeskedést már mellőzd. Ha konstruktív hozzászólásod nincs a témához, akkor mindent leírtunk mindketten. Köszönjük hogy Te is itt vagy
2023-09-25
18:12:31
Erotikus munka fórum
Picit ellentétes minden mondatod, de kint hagyjuk. Összegezve amit írtál: Minden szar hely - de 10-ből 2 jó volt:) Üzemeltető vagy de azért 10 helyre jelentkeztél:) Milliárdos keresete max Lölőnek van, de itt senki se kínál annyit... Életeket hála istennek itt menteni nem kell. Megértettük amit mondasz. Béke
2023-09-25
14:37:05
Erotikus munka fórum
Kedves Lyna96, Az hogy valaki hirdet egyenes ok arra hogy ********** r a hely? Akkor minden hirdetés a világon ********** rt hirdet ugye? A coca cola-tól kezdve az összes autógyártó és sorolhatnám. Nyilván nem azért hirdet valaki bármit bárhol mert az rossz... Másrészt, az h alapjában mindenhol rossz a munka maximum a Te véleményed lehet, amit elhiszünk neked, de ne általánosíts mert ez nem igaz! Ha magadnak bérelsz lakást első körben vagy illegálisan teszed és lecsuknak vagy legálisan és olyan költségekbe vered magad, ami vicc kategória a bevételeidhez képest. Ezt a kiadást veszik le a válladról a legális helyeket üzemeltetők... Az hogy ki mennyit ír ki keresetnek nagyon szubjektív információ, hiszen miből gondolod hogy ha XY nem keres annyit XY időpontban akkor egy másik lány más időpontban ezt nem keresheti meg? Millió oka lehet mindennek, tehát a véleményed tiszteletben tartjuk, de általánosságban semmiképpen sem lehet igazad.
2023-02-17
16:17:48
Erotikus munka fórum
Minden hirdetésben ott a JELENTEM gomb. Megnyomod, kitöltöd, elküldöd.
2023-02-17
14:57:57
Erotikus munka fórum
Kedves Lola, reagálnék a Red-Life szolgáltató nevében:) [b]Először is megkérlek, hogy jelentsd az adott hirdetőt [/b]ami 2 kattintás lenne, mig ezt a posztot sokkal több ideig irtad le. Megértem hogy ki akartad irni magadból a storyt, és itt is hagyjuk, sőt [b]megkérjük a hirdetőt hogy reagáljon is rá[/b] (a saját érdekében), mondja el az ő szemszögéből mi történt. Mivel jelentést nem küldtél róla, így felteszem annyira nem problémás a hirdető hogy mást megkimélj tőle! A leirtak alapján azért nem tudom létezek e olyan aki a számlaszámát odaadja, hogy majd arra talán valaki fizet valamit. Másrészt a Red-Life üzemeltetői [b]2014 óta szemmel jól látható extrém összegeket költöttek már a biztonsági funkciókra[/b], amik nagyban szűrik meg a munkaajánlatokat. Viszont amikor a világ legnagyobb közösségi oldalai több ********** alkalmazottal és ezer milliárdos költségvetéssel sem tudnak minden hülyeséget kiszűrni (sőt), akkor kíváncsi lennék a Te speciális megoldásaidra, amivel a fenti eset előre kiszűrhető lenne. Menjünk el teszt munkára minden hirdetés feladás után, vagy mire gondoltál? ********** munkaajánlatot küldtek eddig be, csak a magyar oldalunkon most 2933 munkaajanlat elérhető. Tehát mégegyszer megkérlek téged és mindenki mást is, ha bármilyen kézzel fogható és valós probléma adódik egy hirdetővel, akkor használjátok a [b]JELENTEM[/b] funkciót. Minden esetet azonnal és a lehető legmélyebben kivizsgálunk és megtesszük a szükséges lépéseket, ezzel tudjátok segíteni Ti is a munkaajánlatok szűrését - más megoldás nincs!
2023-01-30
00:43:59
Erotikus munka fórum
Szia, megkérlek hogy jelentsd nekünk az összes hirdetést / hirdetőt, akiről itt írsz és minél pontosabban írd meg nekünk a storykat. Azonnal utána fogunk nézni. Mivel eddig egyik hirdetőt se jelentetted se te se senki más így picit meglepődve látom hogy itt részletesen le tudod írni. Másrészt a classico escort kiemelt hirdetőnk, aki sok év alatt nagyon sok befizetést es hirdetés megrendelést adott le, nagyon de nagyon nem életszerű h ennyit elkölt valaki csupán képek gyűjtésére… a többi hirdetőt nem ismerjük és kikeresni sem tudtam, így várom hogy jelentsd őket a jelentés funkció használatával. [b]Update: eltelt 2 nap, azóta se kaptunk jelentést a felsorolt hirdetésekre. [/b]
2022-09-24
16:42:54
Erotikus munka fórum
Kedves Rebecca, Felveszem a stílusod ebben az egy kommentemben és bent hagyom azt a ********** dék szöveged, de ********** -al cenzúrázom[/b], hogy ne verje ki a biztosítékot mindenkinél, ahogyan azt nálam is tetted! A mondandót értette volna mindenki akkor is, ha nem alpári stílusban hányod ide. Azért fogalmazok direkt a [b]TE[/b] stílusodban és minőségedben, hogy [b]TE[/b] is megértsd, illetve rávilágítsak arra, hogy itt nem biztos, hogy a munkavállalókkal van csak a gond! A probléma amiről írsz, azaz a hozzállás, nyelvtudása, szerviz hiányosságok, vagy épp a higiénia mindenki által ismert tény ebben a szektorban és biztosan vannak olyanok is akik ebbe a körbe esnek, de elhiheted az oldal [b]felhasználóinak tömege NEM! [/b]Ezért sem való ide ez ilyen post, mivel megirhattad volna ezt [b]normálisan[/b] is úgy, hogy a mondandód átadod! A munkavállalók minősítésének funkcióját sok éve be akartuk vezetni de megvizsgálva minden tényt, nem lenne sem hatásos, nem valós, de legfőképpen teret nyitva a végtelen háborúnak, ahol mindenkit lepontoznának már egy rossz szó miatt is! Ez a javaslatod nem életképes!
2022-04-11
16:32:12
Erotikus munka fórum
Újra ki kell írnunk, mert elsőre elkerülte pár ember figyelmét. TOVÁBBRA SEM engedünk a fórumra olyan hozzászólásokat munkahelyekről (akár negatív - akár pozitív) amik új regisztrációról érkeznek. Ez a felület egymás segítésére szolgál, nem pedig a személyes problémák megoldására, oda-vissza üzengetésekkel, támadásokkal. Köszönjük a megértést.
2022-02-21
14:49:38
Erotikus munka fórum
Sem negatív - sem pozitív fórum beírásokat nem fogunk engedni olyan felhasználóktól, akik egyértelműen nem jelentkeztek az adott munkahelyre és friss regisztrációval próbálnak konfliktust okozni. Nem támogatjuk sem [b]a hirdetés jellegű[/b] beírásokat, sem a konkurenciától származó [b]lejárató kampányokat[/b]. A [b]FÓRUM[/b] lényege az lenne, hogy segítsék egymást a felhasználók, [i](kiutazással kapcsolatos információk, szükséges dokumentumok, IGAZI tapasztalat munkahelyekről/városokról, stb) [/i]nem pedig személyes hadjáratok indítása. [b]Emma Admin[/b]
2022-01-31
17:04:40
Erotikus munka fórum
Sziasztok, reagálnék a tegnapi kommentekre. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét itt. Érkezett [b]1 azaz egy darab[/b] részletes negatív vélemény normális hangvételben teljesen életszerűen megírva 3 napja [b]Barbiebaby[/b]-től. Megkérem a hirdetőt akiről szó van, ne szórassa meg a fórumot minden ilyen esetben [b]6-8-10[/b] gyalázkodó, helyesírási hibákkal teli kommentekkel. [b][color=#ff0000][u]A fórum nem hirdetésre szolgál és nem mocskolódásra[/u][/color][/b]. Ha a hirdető akiről szó van, személyesen [b]1 azaz egy[/b] kommentben elmondja a ő álláspontját és véleményét adott esetről, azt engedélyezzük és [b]nagyon örülnénk is neki már[/b]! De nyomatékosan megkérjük hogy hagyja abba ezt a taktikát, amikor valaki elmondja véleményét és le akarja nyomni minden áron 10 kommenttel! Ennek nem ez a módja és nem véletlenül [b]töröltük[/b] az összes ilyen jellegű beírást tegnap!
2022-01-21
18:08:07
Erotikus munka fórum
Dániába beutazás: Oltási igazolvány + 72 óránál nem régebbi PCR, vagy 48 óránál nem régebbi antigén teszt. Tehát átmenetileg az omikron miatt a oltási igazolvány nem elegendő.
2021-12-03
17:52:14
Erotikus munka fórum
Ismerjük a BAG-et köszönjük:) A előző kommentemben arra reagáltam hogy nincs svájcban bezárva minden egyes hely, ahogy azt állították. A szabályok naponta változnak, erről a hasznos rovatunkban frissített információkat publikálunk rendszeresen. És igen a vasárnapi népszavazás után, szigorítást vezettek be, de ettől még dolgozni lehet továbbra is. Reméljük nem lesz hosszú távú ez...
2021-12-03
16:10:55
Erotikus munka fórum
Te miről beszélsz? Napi kapcsolatban vagyunk 1 rakás svájci tulajdonossal, mindenki nyitva van, egyetlen 1 helyet se zártak be covid miatt. Szabályok voltak, vannak és lesznek, ezt el kell fogadni. Az oldal tetején lévő COVID hírekben minden fontos tudnivalót megtaláltok. Svájcban tehát minden üzlet nyitva és lehet dolgozni, sőt Magyarország nincs még karantén listán sem per pillanat!
2021-10-18
21:41:29
Erotikus munka fórum
Picit ellentmondásos a kommented, amit kezdesz azzal hogy senki ne menjen Svájcba mert minden hely szar, majd irod hogy 4 svájci helyből 1 kiváló volt ahol ********** rrá kerested magad:) Akkor mégis csak jó hely ez a Svájc:)
2021-08-18
19:31:15
Erotikus munka fórum
Szia, a GYK-ban leirtak alapjan kimásolom neked:) Hogyan törölhetem a profilomat? Küldj e-mailt a ********** ********** címünkre a regisztrált email cimedről ez ügyben.
2021-08-11
21:23:42
Erotikus munka fórum
Egyenlőre nem! Ha az országot ahonnan érkezik a személy átminősíti Németország veszélyessé akkor mindehogy van e oltás v nincs. Jelenleg Magyarország nincs ezen a listán és remélhetően nem is lesz soha.
2021-07-02
16:56:28
Erotikus munka fórum
Sziasztok, a fórum független és az is marad. De az elmúlt napokban hetekben már túl toltátok a Pamela témát. Érthető ha valaki fel van háborodva valamiért, de a fórumnak soha sem az volt a célja h valakit lejárasson. [b]Vélemény, megtörtént esetek, kérdés és válasz minden mennyiségben jöhet, de megkérlek titeket hogy már ne ócsmároljátok egymást ebben a témában itt[/b]. Az eddigi összes komment kint marad és a visszafogott kérdés válasz mehet továbbra is, de gyalázkodást innentől töröljük kommentár nélkül! Köszönjük
2021-05-27
20:44:30
Erotikus munka fórum
Németországban [b]május 31-től[/b] nyithatnak az erotikus üzletek azokban a városokban, ahol az incidencia szám alacsony. [b]Ausztria, Hollandia[/b] nyitva és [b]Svájc[/b] minden kantonja ami fontos az erotikus munka miatt, nyitva van! [b][url= ********** bővebb infó itt![/url][/b]
2021-05-21
15:07:02
Erotikus munka fórum
[b]Németország[/b] megkezdte az enyhítést, amibe az erotikus munkahelyek is beletartoznak. Elsőként Berlinben nyithatnak az erotikus stúdiók és szalonok júniusban, azonban egyelőre elég szigorú szabályok mellett. A többi német tartomány július elején csatlakozik. [url= **********
2021-05-19
19:08:57
Erotikus munka fórum
[b]Svájc[/b] holnaptól ([b]május 20[/b]) feloldotta a karanténkötelezettséget a Magyarországról érkezők számára. [b]Ausztria[/b] a mai nappal ([b]május 19[/b]) megnyitotta kapuit az erotikus munkák tekintetében, így Svájc mellett már a "szomszédban" is lehet termint foglalni. [url= **********
2021-04-20
20:54:08
Erotikus munka fórum
Friss hírek [b]Svájc, Hollandia és Ausztria[/b] nyitásról az erotika terén a [b][url= ********** híreinkben itt[/url][/b]! Újabb kantonok nyitottak Svájcban, szinte már mindenhol lehet dolgozni!
2021-03-10
17:19:10
Erotikus munka fórum
Svájc ismét felveszi a karanténlistára Magyarországot, Szlovákiát és egy rakás más országot is március 22-től. Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy nem tudtok dolgozni továbbra is Svájcban, hiszen múlt évben volt már ilyen időszak és szinte minden kantonban tudtak engedélyt kapni a magyar lányok... A megoldásokat, kiskapukat kérdezzétek az aktív hirdetőinktől! [b][color=#ff0000][url= ********** infó itt![/url][/color][/b]
2021-03-05
15:06:27
Erotikus munka fórum
Március 8-tól a „testközeli“ szolgáltatásokat nyújtó üzletek, például a masszázsszalonok is kinyithatnak Németországban, de ez tartományonként változhat. Ez nem feltétlenül vonatkozik az erotikus masszázs szalonokra, nem kaptunk még megerősítést egy hirdetőnktől sem, hogy kinyithatnak! Koronavirus hírek, infók non stop itt: [b][url= **********
2021-02-26
14:42:36
Erotikus munka fórum
Sziasztok, Szerintem eléggé kiveséztétek már a St. Gallen-i témát. Szeretném ha visszafogottabban fogalmaznátok, mind a 'tulajdonosi kör' felhasználói és az ott dolgozó lányok is. Megkérek mindenkit hogy etnikai , diszkriminatív célzásokat ne írjanak itt! Mindenkinek bőrszíntől, nemzettől, nyelvtudástól vagy bármitől függetlenül joga van dolgozni bárhol és véleményt is nyilvánítani! Az oldal mindenki számára teret ad a vélemény nyilvánításra és nagyon ritkán törlünk kommentet, ezeknek az oka is legtöbb esetben a teljesen átlátszó lejáratás 1 mondatos beírásokkal. Viszont ez a story elég részletesen részletezve lett több felhasználó szemszögéből is, így mindenki levonhatja a következtetéseket. És sajnos a puding próbája mindig az evés, szóval senki sem lehet 100%ban biztos abban amit itt olvas, amíg ki nem próbálja. Viszont a vélemények, élménybeszámolók főleg ilyen részletességgel elég beszédesek...
2021-01-22
19:30:00
Erotikus munka fórum
Bremerhaven-i helyzetről cikkünk itt találod (a tulajdonos régi hirdetőnk, szinte mindennapi kapcsolatban vagyunk vele): [url= ********** Pár órára nyitottak ki sztrájkoló jelleggel igen...
2017-08-15
19:01:29
Applied for this escort jobs & adult works offer
Az Erotic Lounge OWL privát háza téged keres!
2016-12-03
16:39:22
Register on the advertising site

Recommended job ads

2023-08-02
0 / 5
743 view

Kivételes lehetőség profi tulajdonosok számára: kiadó vendéglátó egység Ausztriában, Tirol északkeleti részén

Verified and recommended
Verified and recommended
2022-05-04
0 / 5
1 754 view

Igazi LUXUS munkahely Németországban, amilyet eddig még nem láttál! Rekord keresetre számíthatsz rövid idő alatt ha ide jelentkezel

Verified and recommended
Verified and recommended
41
new member
in the last 24 hours
227
new member
over the past month
954
new member
over the past week

Latest applications

RECOMMENDED ADULT JOBS
The RECOMMENDED ADULT JOB AD is only available on Red-Life advertising sites, regularly updated and with excellent conditions! Our verified and recommended advertisers here have been advertising for many years with the same conditions and availability, we believe they are the most reliable in all areas.

Open in Hanover for 15
+49 171
Show
Work in the Netherlands at
+31 648
Show
Welcome to the LEGUAN Schaffhausen
+36 70 2
Show
STUDIO ELITE - the playground
+41 78 6
Show
The lowest rent in Germany,
+49 151
Show
Lots of money quickly with
+41 78 8
Show
Extra high earnings, fair conditions,
+41 79 3
Show
6angels offers a total of
+41 76 5
Show
You can also choose between
+41 79 3
Show
Work in one of ROYAL-MODELLS'
+49 151
Show

Meanwhile, on the Forum

Send message

user img
will receive your message

Forbidden to send contact details (email, web, phone number, facebook name)! You can ask about the job offer, vacancies or any other questions you may have, but you can only apply via the contact details or application form in the advertisement! You can click on the name of the recipient to view the advertiser's profile, where you can also see their advertisements.

Report the user

Only report this user to us if you have found false information or illegal activity!
in numbers (statistics 1 month - 3 months -1 year)
Sources: Google Analytics and webmaster tools
9 146 +19%

our unique US members used the advertising page 34726 times during the last month!

29 794 +8%

times were clicked on our site and we appeared 291747 times in Google in the last 3 months!

113 976 +13%

times were clicked on our site and we appeared in Google 1196679 times in the last 1 year!

Basic concepts

All kind of erotic and adult works are jobs, that only a 18+ person can do, because it usually includes sexual services and in return, the client pays money or buy expensive gifts for the sexworker. A sexworker's service can include almost anything that you can imagine, but even adult job without sex eg. fetish jobs, femdom, massage job, hostess job, webcam job or dancing. And also it doesn't matter if you are boy or girl or trans or even your sexual orientation, because any adult person can be an escort or a sexworker. Don't forget, that the choice is always yours, nobody can force you to do sexwork! Usually we distinguish between incall and outcall erotic jobs, so for exaple the sexworker can work in a studio, private salon or brothel, or it can be outcall, so they meet somewhere with the guest, that can be a hotel, the client's house or anywhere else.. 

You can first think, that every kind of escorts earn money with sex, but it isn't the truth! Escorting in reality means companionship, e.g. wealthy men who are lonely or just want to have a little fun or relieve stress pays for an escort's time, to be with her/him. They want to skip the dating part, and immediately jump to the best time ever, so basically these people want to hire a romantic partner for only a short term. We call it outcall, if the guest orders the company to their hotel room, home or weekend house etc.. There are VIP or High Class escort girls also, who are especially expensive and only the richest can pay for their escort work services, which include the 'GFE' girlfriend experience, which means that the escort girl treats the guest as if she would be his real girlfriend, this is also one of the most wanted service.

Erotic massage work just like the tantra massage is an erotic work category, because the masseuse girls or boys can provide extra services in addition to massage! Of course you can apply for a normal massage job without any sexuality, but if you would like to offer more in your service, then you can choose from erotic massage jobs, for more earnings. There are several types of classic massage, which are completely sex-free and erotic-free work, but on Red-Life you will usually find tantra massage work, which provides a tantric experience, also called touching the soul through the body! In each case, before you apply for one of them, ask about the specific job, what kind of massage it is and what the expected services are.

Trustworthy advertising site

We operate as an independent and impartial advertising site and we verify all incoming content (ads, advertisers, forum).

Most registered members

We have 81367 active registered members right now & monthly 954 new users register on our site. Join us too!

100% discretion and safety

We offer maximum discretion and safety for both applicants and advertisers. We use countless security and verify features to do this.

Verified, real job offers

All job offers are immediately and strictly checked and untrue or suspicious ads are deactivated before they appear on the site! For us, your safety comes first!

Useful news and features

We provide interesting and useful information about the world of erotic jobs, and we also offer important features for job searching and offering. Sign up and always log in!

Verified / Not verified

3 types of badges are used to identify ads and advertisers which appear in the contact box of the ads, in the list view of all ads, and on the advertiser's profile!

Registration

Choose a unique username and a password that's easy for you to remember. Enter your email address accurately, as this is where your registration details will be sent.

Username

password

password again

E-mail address

Phone number

(optional)

or
instant access with your social network profile
Already have an account?
Log in here!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

We already have 81 366 members

Choose a unique username and a password that's easy for you to remember. Enter your email address accurately, as this is where your registration details will be sent.

 • Using the forum
 • Private messaging between registered members
 • Add to favourites, search alert
 • Quick application, autofill your contact details
 • Get contact details from free classified ads or user profile
 • Secret work and advertising offers
 • Reveal hidden applicants
The content, images and text on this website may be of an erotic nature and is intended for adult visitors only, and may be offensive to some people. The content on this site is posted by our users and is their responsibility. If you are under the age of 18 (21 in some countries) or if you find the use of the site illegal or offensive, please leave the site.
By clicking on the NEXT button, you are entering the website and at the same time you declare that you are 18 years of age or older and that you agree to the use of cookies to ensure the best user experience.
Forgot your password?

Enter your registered e-mail address and click on the 'Send' button! You will receive an email with a link to click on to set up your new password and log in immediately!